logo

Roterodamum Café tijdens Opbouwdag

Foto: Piet Rook

vr 17 mei 2024

Op vrijdag 17 mei is het Roterodamum Café in de Citrusveiling, het Rijksmonument van van architect Maaskant aan de Marconistraat in Rotterdam West. Michelle Provoost vertelt over het gebouw en de architect en Annette Matthiessen neemt ons mee in de nieuwe plannen voor het Merwede Vierhavengebied.

Opbouwdagen 2024
Platform Wederopbouw organiseert van 16 tot en met 19 mei de Opbouwdagen 2024. Opbouwdag is een oer-Rotterdams evenement waarop de (weder)opbouw van de stad gevierd wordt. Als prelude op de Rotterdam Architectuur Maand organiseert het platform rondleidingen, lezingen en een expositie in de Laurenskerk.

Opbouwdag is voor iedereen, van jong tot oud. Voor als je in Rotterdam woont, werkt of op bezoek bent. Als je Rotterdam beter wil leren kennen. Of liefhebber bent van de stad. Of als je denkt, hoezo wederopbouw? Laat je verrassen, want de wederopbouw zit in het DNA van Rotterdam en de Rotterdammers.

Kijk hier voor het programma van de Opbouwdagen 2024.
Meer informatie over de Citrusveiling vind je hier

 

Aanmelden graag via het aanmeldingsformulier. Omdat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is, graag voor iedere deelnemer een eigen formulier invullen.

Aanmeldformulier Roterodamum Café Opbouwdag 17 mei

Dit aanmeldingsformulier is voor het Roterodamum Café op 17 mei 2024, Opbouwdag
Er is plaats voor een beperkt aantal deelnemers. Het verzoek is om voor elke bezoeker apart dit formulier in te vullen.

Ja, ik meld me aan

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Foto: Citrusveiling 1994 Piet Rook