logo

Commodore lezing

Foto: Paul de Graaf

do 18 april 2024

De Captains’ Club van het ss Rotterdam organiseert op donderdag 18 april de Commodore lezing op het schip. Als spreker is uitgenodigd de heer Frank Paauw.

Ieder jaar wordt een (Rotterdamse) spreker uitgenodigd die, in de geest van de ‘bouwer’ van het schip, een geheel eigen gedurfde visie heeft en hieraan vast durft te houden. Frank Paauw was korpschef van de Rotterdamse politie en heeft sinds 5 jaar de leiding van de politie in Amsterdam op zich genomen. Kortom, een man die geen uitdaging uit de weg gaat en vasthoudt aan zijn visie. Hij zal deze tweede Commodore lezing wijden aan de rol van de hedendaagse agent en het veranderde speelveld.

De Captains’ Club is de business club van het ss Rotterdam en bestaat uit c.a. 70 betrokken (Rotterdamse) ondernemers. Met het lidmaatschap van de Captains’ Club dragen zij het ss Rotterdam een warm hart toe.

Naast de captains worden meerder relaties en introducés uitgenodigd. Ook Roterodamum-leden zijn van harte welkom. Er is plaats voor 75 personen. Wees er snel bij want vol = vol.

Het programma:

  • 16.30 uur – Ontvangst aan boord in de Queens lounge
  • 17.15 uur – 18.00 uur Presentatie van Frank Paauw in het Theatre
  • 18.00 – 19:30 uur – Napraten in de Queens lounge onder het genot van een hapje en een drankje.