logo

Lid worden

Geïnteresseerd in Rotterdam? Word dan lid van het Historisch Genootschap Roterodamum. Voor € 35,00 per jaar ga je anders naar Rotterdam kijken en je stad beter begrijpen.

Leden ontvangen het verenigingsblad de Kroniek, de nieuwsbrieven en het Rotterdams Jaarboekje en hebben toegang tot alle activiteiten die Roterodamum organiseert. Bovendien profiteer je van kortingsacties op de boeken uit de reeks van de Stichting Historische Publicaties Roterodamum.

Ben je op zoek naar een origineel cadeau, denk dan eens aan de mogelijkheid een lidmaatschap van het Historisch Genootschap Roterodamum te schenken. 
Neem hiervoor contact op met mevrouw Hartsuiker, ledenadministratie, via roterodamum@roterodamum.nl

Aanbieding: Als je nu lid wordt, krijg je de gelegenheid om de laatste 5 jaarboekjes aan te schaffen voor slechts €25,00 euro.

Gezins-/partnerlidmaatschap

Naast het gewoon lidmaatschap kent Roterodamum het gezinslidmaatschap. Voor € 10,00 per jaar is je echtgeno(o)te, partner of kind ook lid van ons Genootschap. Draag je Roterodamum een warm hart toe, meld je dan aan voor het gezinslidmaatschap. Let op: alleen het gewone lidmaatschap geeft recht op de Kroniek en het Rotterdams Jaarboekje.