logo

Lidmaatschap 2023

Begin april is het nieuwste nummer verschenen van de Kroniek, het magazine van Roterodamum. Het is weer een lezenswaardig nummer geworden met onder andere een artikel over bouwactiviteiten in Rotterdam tijdens de bezetting: bunkers en noodwinkels. Bent u lid van Roterodamum? Dan ontvangt u het magazine thuis. Ook heeft u toegang tot alle activiteiten die Roterodamum organiseert.

Zonder onze leden en hun contributiebedragen zouden we niet kunnen doen wat we nu doen. Roterodamum is een vrijwilligersorganisatie, ontvangt geen subsidie en is voor de inkomsten geheel afhankelijk van de contributie van de leden.

De afgelopen maand zijn de facturen voor de contributie 2023 verstuurd. Roterodamum werkt sinds kort met een nieuw boekhoudsysteem. Nieuw is dat de facturen per mail zijn verzonden. We zien uw betaling graag tegemoet. Heeft u aangegeven dat u gebruik maakt van een automatische incasso dan wordt het lidmaatschapsbedrag automatisch geïnd. De leden van wie we nog geen e-mailadres hebben, ontvangen de factuur binnenkort per post.

Heeft u een vraag over de factuur of uw betaling? Stel uw vraag via het reactieformulier of stuur een e-mail.

Wilt u meer weten over het lidmaatschap van Roterodamum? klik dan op de pagina Lid worden.