logo

Commodore lezing op het ss Rotterdam

di 6 september 2022

De Captains’ Club van het ss Rotterdam organiseert op dinsdag 6 september de Commodore lezing op het schip. Als spreker is uitgenodigd de heer Pieter van Oord, CEO van het gelijknamige familieconcern

Het schip van morgen … reeds vandaag!” was de slogan van het vlaggenschip Rotterdam. Geheel in de traditie van het eigenzinnige ontwerp en de kunst aan boord introduceert het ss Rotterdam de Commodore lezing. Jaarlijks nodigt het ss Rotterdam een Rotterdamse spreker uit die, in de geest van het schip, een geheel eigen gedurfde visie heeft en hieraan vast durft te houden.

Tijdens de eerste editie op 6 september kijkt Pieter van Oord vooruit op de toekomst met zijn bedrijf als voorbeeld. Het bedrijf heeft de weg gevonden van offshore gevonden naar windenergie. Niet voor niets leverde zijn visie en daadkracht hem de prestigieuze titel van Havenman van het jaar 2017 en zijn bedrijf de Rotterdam Promotieprijs.

De Captains’ Club van het ss Rotterdam is bijzonder blij dat Pieter van Oord ingaat op de uitnodiging om de Commodore lezing te houden.

De Captains’ Club is de business club van het ss Rotterdam en bestaat uit c.a. 70 betrokken (Rotterdamse) ondernemers. Met het lidmaatschap van de Captains’ Club dragen zij het ss Rotterdam een warm hart toe.

Naast de captains worden meerder relaties en introducés uitgenodigd. Ook Roterodamum-leden zijn van harte welkom. Er is plaats voor 50 personen. Wees er snel bij want vol = vol.

Programma dinsdag 6 september 2022

  • 17:00 uur – Ontvangst aan boord in de Queens lounge
  • 17.30 uur – 18:15 uur Presentatie Pieter van Oord in het Theatre
  • 18:15 – 19:30 uur – Napraten in de Queens lounge onder het genot van een hapje en een drankje.