menu

Lid worden

Door lid te worden van dit Genootschap verrijkt u uw kennis van Rotterdam en draagt u bij aan de stad waar u van houdt. Als lid ontvangt u het verenigingsblad de Kroniek en het Rotterdams Jaarboekje. U heeft toegang tot alle activiteiten die Roterodamum organiseert. Bovendien kunnen de leden profiteren van kortingsacties op de boeken uit de reeks van de Stichting Historische Publicaties Roterodamum. Het lidmaatschap kost u slechts € 35,00 per kalenderjaar.

Bent u op zoek naar een origineel cadeau, denkt u dan eens aan de mogelijkheid een lidmaatschap van het Historisch Genootschap Roterodamum te schenken. 
Neemt u in dat geval contact op met mevrouw Hartsuiker, ledenadministratie, via roterodamum@roterodamum.nl

Wanneer u nu lid wordt, krijgt u de gelegenheid om de laatste 5 jaarboekjes voor slechts 25 euro aan te schaffen. Door deze aanbieding begint uw verzameling jaarboekjes al vijf jaar terug!

Gezins-/partnerlidmaatschap

Naast het gewoon lidmaatschap kent Roterodamum het gezinslidmaatschap. Voor € 10,00 per jaar is uw echtgeno(o)te, partner of kind ook lid van ons Genootschap. Draagt u Roterodamum een warm hart toe, meldt u dan aan voor het gezinslidmaatschap. Let op: alleen het gewone lidmaatschap geeft recht op de Kroniek en het Rotterdams Jaarboekje.